LibreOffice 4.1.2

libreofficeBerlin, 4 octombrie 2013 – The Document Foundation (TDF) anunță apariția disponibilitatea lui LibreOffice 4.1.2 pentru Windows, Max OS X și Linux. Acesta este a doua ediție minoră din familia LibreOffice 4.1.

Această ediție este încă un pas în ridicarea calității și stabilității programului. Pentru mediul enterprise The Document Foundation în continuare recomandă versiunea LibreOffice 4.0.5 (în curând 4.0.6), care este suportat de profesioniști certificați.

LibreOffice 4.1.2 a ajuns cu o săptămână după conferința din Milano, unde s-au întâlnit dezvoltatorii LibreOffice din toată lumea pentru a discuta cele mai importante teme de dezvoltare, ca formatul ODF, interoperabilitatea cu formate proprietărești, comunitate și marketing.

În timpul conferinței următori dezvoltatori au devenit membrii în Engineering Steering Committee, care acum are 18 membrii: Stephan
Bergmann – Red Hat, Rene Engelhard – Volunteer, Lionel Mamane –
Volunteer, Adam Fyne – CloudOn, Christian Lohmaier – TDF, Michael Meeks –
Collabora, Bjoern Michaelsen – Canonical, Markus Mohrhard – Collabora
(intern), Caolan McNamara – Red Hat, Eike Rathke – Red Hat, David Tardon
– Red Hat, Norbert Thiebaud – Volunteer, András Tímar – Collabora,
Robinson Tryon – Volunteer, Eilidh McAdam – Lanedo, Mirek Mazel –
Volunteer, Ahmad Hussein Al-Harthi – MOTAH, and Miklós Vajna – Collabora.

LibreOffice se poate descărca de aici: http://www.libreoffice.org/download/. Diferențele față de versiunile anterioare se pot găsi aici:
https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.2/RC1, https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.2/RC2, https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.2/RC3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.