Numerotare

E bine să știm care este politica de numerotare a suitei LibreOffice ca să putem trece cu siguranță la noile versiuni apărute.

Este prima ediție a fie cărei familii, ca și LibreOffice 4.1.0, la care ultimul număr este 0. Aceste ediții sunt recomandate numai pentru cei care vor să testeze noile funcțiuni. Nu este de loc recomandat pentru lucru sau pentru publicul larg.

Versiunile care la sfârșit au cifra 1,2, ca LibreOffice 4.1.1, 4.1.2 sunt deja recomandate unui public mai larg, utilizatorilor „casnici”, care nu lucrează cu documente critice.

Edițiile care se termină cu cifra 3, ca LibreOffice 4.1.3 sunt recomandate publicului larg, iar cele care se termină cu cifra 4 sau mai mare, ca LibreOffice 4.1.4 sunt recomandate pentru orice nivel de producție și public. În principiu ultimele versiuni ditr-o familie (.6, .7) putem numi edițiile LibreOffice super stabile.

Pentru mediul public și corporații care utilizează LibreOffice la nivel de producție de zi cu zi este recomandată contractarea cu o firmă care oferă suport de nivel 3. Aceste firme pot rezolva majoritatea problemelor în câteva zile lucrătoare și pot oferi suport profesional și la migrare de la o altă suită office.

Lista firmelor și persoanelor care oferă suport profesional se găsește aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.