LibreOffice 5.0 iese în evidență din mulțimea suitelor office

Compatibilitate Windows 10 și funcții superioare de interoperabilitate

libreofficsplash-300x85Berlin, 5 august 2015 – The Document Foundation a anunțat LibreOffice 5.0, a zecea ediție majoră de la apariția primei versiuni de LibreOffice, și primul membru din al treilea ciclu de dezvoltare. LibreOffice este o suită de birou completă, care se poate compara cap la cap cu orice produs din aceeași categorie, în timp ce iese în evidență pentru caracteristici superioare de interoperabilitate.

LibreOffice se bazează pe succesul familiei 4.x, care este folosit de peste 80 de milioane de utilizatori (sursă: estimările lui TDF bazate pe verificări de updateuri), inclusiv organizații mari din Europa și America de Sud.

LibreOffice vine cu o interfață îmbunătățită semnificativ, cu un management mai bun al ecranului și o afișare mai curată. În plus oferă o interoperabilitate și mai bună cu alte suite office ca Microsoft Office și Apple iWork, mulțumit filtrelor noi și îmbunătățite, care prelucrează și formatele non standard. Foarte multe alte îmbunătățiri sunt adăugate în general la fie care modul al suitei, și este disponibil și versiune pe 64 de biți pentru Windows (Vista sau mai nou).

LibreOffice se poate descărca de pe următorul link: http://www.libreoffice.org/download/libreoffice-fresh/ Noutățile apărute în versiunea 5.0 se pot găsi aici: https://wiki.documentfoundation.org/ReleaseNotes/5.0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.