LibreOffice 4.0.4

libreofficeBerlin, 19 junie 2013 – The Document Foundation (TDF) a anunțat LibreOffice 4.0.4, pentru Windows, OS X și Linux, a patra ediție minoră din familia LibreOffice 4.0, și ultima înainte de apariția lui LibreOffice 4.1, care apare la sfârșit de iulie.

LibreOffice 4.0.4 a evoluat în primul rând în domeniul interoperabilității cu alte formate de documente. Această evoluare a fost esențială în alegerea lui LibreOffice în mai multe proiecte mari de migrare, care au început la începutul anului 2012.

În LibreOffice 4.0.4 încă mai sunt corectate multe buguri și regresi față de versiunea precedentă, mulțumită voluntarilor QA. În 20 iunie va fi lansat concursul Bug Triage Contest, care va dura 15 zile: https://wiki.documentfoundation.org/QA/Projects/Bug_Triage_Contest.

LibreOffice 4.1 va include mai multe noutăți, pe care le puteți vedea aici. (incluzând mult așteptatul includerea fontului în document, care extinde capabilitățile formatului Open Document Format).

Sunt mai multe noutăți, care nu sunt atât de vizibile, dar la fel de importante: http://people.gnome.org/~michael/blog/2013-06-13-under-the-hood.html.

LibreOffice se poate descărca: http://www.libreoffice.org/download/. Modificările față de versiunea precedentă le găsiți aici și aici.

5 thoughts on “LibreOffice 4.0.4

  1. Da, se poate. Limba nu are importanță.
    În Fișier – Trimite – Spre MediaWiki…
    Doar trebuie setat serverul de wiki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.