LibreOffice 3.6.3

Berlin, 1 noiembrie 2012 – The Document Foundation a anunțat noul LibreOffice 3.6.3, pentru Windows, MacOS și Linux. Această ediție este o ediție de stabilizare, și este recomandată atât pentru utilizare personală, cât și pentru utilizare în organizații și companii indiferent de mărimea acestora.

LibreOffice repede a devenit de facto standard în migrarea către suite de office libere, mulțumită dezvoltări rapide atât în funcționalitate cât și în interoperabilitate cu alte suite proprietare. Creșterea continuă a numărului de dezvoltator de la începutul proiectului, numărul căreia a ajuns la 550, face suita LibreOffice unul dintre proiectele software liber, cu cea mai mare creștere.

După orașul Munich și Guvernul Francez, care au migrat de la OpenOffice.org la LibreOffice, acum e rândul migrării în câteva provincii din Italia, care include și cea mai mare regiune din țară. În afară de instituții și guverne, sunt și multe firme private, care trec la suita LibreOffice, unul dintre ele find chiar din România, cea mai mare firmă care fabrică și distribuie furnituri, cu peste 1000 de desktop-uri atât Windows cât și Linux a ales suita LibreOffice.

LibreOffice se poate descărca de de pe acest link: http://ro.libreoffice.org/descarcare/. Iar extensiile de pa următorul link: http://extensions.libreoffice.org/extension-center.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.