LibreOffice 3.6.2

A apărut LibreOffice 3.6.2, care este a doua versiune stabilă pe linia 3.6. Lista modificărilor ca de obicei este accesibil în două părți, pentru RC1 (77 de buguri) și RC2 (16 buguri). În această versiune au fost corectate două bug-uri interesante, unul care de aproape 8 ani a fost raportat, a fost corectat de Németh László, și unul care de 10 ani a fost raportat și acum corectat de Michael Stahl. La fel a fost rezolvată o problemă legat de Java 7, care fiind împachetat incorect, LibreOffice nu l-a recunoscut de fie care dată în mod corespunzător.

Prin anunțul oficial al lui LibreOffice 3.6.2 a mai apărut, că LibreOffice este tot mai popular, și tot mai multe instituții atât private cât și publice își schimbă suita office pe LibreOffice.

Ultima migrare mare a unei instituții publice a fost realizat în orașul Irlandez Limerich, unde mai mult de 450 de stații de lucru au fost migrate pe LibreOffice.

În data de 17 octombrie va fi organizată în Berlin a doua conferință LiboCon, unde sunt așteptați toți care sunt interesați în dezvoltarea suitei. Oricine poate înregistra la conferință vizitând adresa: http://conference.libreoffice.org/registration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.